torsdag den 30. april 2015

Throwback Thursday | Torsdagstilbageblik

Når jeg surfer rundt på Facebook og Instagram  falder jeg nogle gange over begrebet  #Throwback Thursday, hvor man poster billeder (egentlig er meningen, at det skal være billeder af én selv, men det vælger jeg at se bort fra her på bloggen) fra noget, der er sket tidligere, det kan være noget der er sket for flere år siden eller bare for nogle dage siden, - det er helt op til en selv. Jeg kom til at tænke på, at det egentlig er en god måde at hive nogle gode minder frem på, så jeg har bestemt mig for at lægge Throwback Thursday poster her på bloggen, - ikke hver torsdag, men en gang i mellem. 

Vi har lige haft besøg af min søn, Claus, og hans kæreste, Maja, i nogle dage. Snakken går jo om løst og fast, når man bor i hver sin ende af landet, og ikke lige ser hinanden hver dag. Før i tiden snakkede vi meget om musik, når vi var sammen - både Claus og jeg har altid været glade for at lytte til musik og har begge en ret varieret musiksmag. For år tilbage spillede Claus i nogle forskellige bands  både i Esbjerg og i Aarhus.  

I går sad jeg så og kiggede på nogle ældre billeder, blandt andet af Claus og min mor. Vi mistede vores dejlige mormor tilbage i 2000, og Claus havde et helt specielt forhold til hende. Den skole han gik på, ligger 2 minutters gang fra, hvor hun boede, så han kiggede ind til hende næsten hver dag på vej hjem fra skole.

De gamle billeder gav mig et flashback til en episode, som fandt sted mens Claus læste i Aarhus. Nu ved jeg, at der er nogen der læser med her på bloggen, der har hørt historien før, men nu er det jo et torsdagstilbageblik, så den kommer lige igen.

Under et af vores besøg hos ham sagde han, at der lige var noget vi skulle høre. Han gik ind på sin computer og fandt et nummer, som hans band havde indspillet. Det var en dejlig rock-ballade. Da nummeret var næsten færdigt fortalte han, at det var ham selv der havde skrevet både teksten og musikken, og at det var en sang til hans mormor.

Det er en dejlig tekst, synes jeg.

Egentlig er det sådan et lidt bittersweet flashback, - for jeg blev naturligvis dybt rørt, stolt og glad over, at han skrev en sang til sin mormor, min mor, og har kun gode minder fra episoden, men det er også et flashback til et savnet, dejligt menneske, som ikke er mere.

- Og så måtte den "dumme dreng" jo have en ekstra kæmpe krammer :-)

God Bededaqgsferie.

Vi ses en anden dag.


mandag den 27. april 2015

Project Life 2015 | Week #7

Hello again,

I think it's time for another Project Life spread so here is week no. 7.


It was the week where terror struck Danmark with 2 awful attacks in Copenhagen, which literally kept everyone in the whole country occupied. I think we all knew it was a matter of time before the terror hit us, anyway it was a nasty thing.

Otherwise it was a week with many working hours, I started creating a banner for Nicolines new room and bought a doll for her as a birthday present. 
Status update on my project life: I'm working on week no. 15 so I'm still running a little behind but I guess I can catch up on some of it the next days.


onsdag den 22. april 2015

Må jeg præsentere.....

I dag vil jeg gerne præsentere vores nyeste familiemedlem for jer. Netop i dag, for præcis en måned siden, den 22.03.2015, blev vi morforældre til endnu en fantastisk lille pige. Hun blev født om morgenen på en herlig solskinsdag, så det må da siges at være en god start på livet.

Nicoline blev afleveret hos os, da fødslen var lige op over, og vi gik naturligvis over for at hilse på lillepigen om eftermiddagen.

Vores 3 dejlige piger

Her er så det lille vidunder, bare 6 timer gammel, sammen med sin stolte mor og glade storesøster, Nicoline, som i øvrigt på det bestemteste mener, at lillesøster skal hedde Johan!!!  :-D

Nicoline mente, at lillepigen frøs, så hun gav hende en af sygehuset strikkede huer på :-)

Vi havde slet ikke regnet med at blive bedsteforældre (UHA.. jeg synes det lyder så gammelt :-D ), og så er det ekstra stort at få barnebarn nummer 2, det er vi meget taknemmelige for.

Det er ikke så meget vi har set til lillepigen endnu, når vi har været sammen med den lille familie er det nemlig altid faldet sammen med hendes sovetid, så jeg må indrømme, at det klør lidt i fingrene for at få hende i hænderne, men pyt.....vores tid skal nok komme.


fredag den 17. april 2015

Cyprus | SMASH #Vol. 10

Hi everyone,

As a follow up on my last blogpost, although in Danish (feel free to use the translation button in case you don't understand Danish), I want to show a couple of pages from my Cyprus SMASHbook.


The last morning in Ayia Napa we got up early and grabbed some breakfast in the restaurant to catch a flight from Larnaca a few hours later. On our way to the restaurant, which was in the other end of the hotel, we took some photos of the pool area and the path down to our block.


We also took some photos of the hotel appartment. Absolutely not the very best hotel, but you get what you pay for ;-), anyway we had a good vacation in Cyprus.

I guess this was all for now.




fredag den 10. april 2015

At rejse er at leve.....

Vi er utrolig taknemmelige for at vi fik lov til at have vores dejlige hund i 14 år. Han var en helt fantastisk hund, men han var også en hund, der havde nogle særlige  behov, som jeg ikke skal trætte jer med her (venligst ingen "fine" kommentarer om, at hunden ligner dens ejer osv., vel?! he-he). De særlige behov gjorde, at  det var svært at få nogen til at passe ham, og vi vidste at det hverken ville fungere for ham eller os at lade ham komme i en hundepension, mens vi tog på opleveren ude i verden. Alt sammen  gjorde, at vi enten tog ham med på ferier i campingvognen, hvilket vi alle 3 nød, eller blev hjemme, men guderne skal vide, at vi ikke ville have været udfordringerne med ham foruden.

Sidste sommer måtte vi sige farvel til ham, det var dælme godt nok hårdt, men også okay, for hans tid var kommet (højt elsket og savnet mega meget - så er det sagt...).

Nu står vi så her og har frihed til at rejse og gøre hvad vi har lyst til og så er det, at der opstår noget af et luksusproblem, for kunsten er nu at beslutte sig for, hvor næste rejse skal gå hen - ønskelisten er nemlig lang. 

Først vævede vi meget frem og tilbage i om vi overhovedet skulle tage på sommerferie i år, for vi har jo allerede planlagt én ferie til dejlige Mallorca senere på året, et gensyn som vi glæder os sindssygt meget til. Vi endte med at beslutte,  at vi SELVFØLGELIG skal af sted.

Så vævede vi meget frem og tilbage i, hvor vi skal hen; Rhodos, Kreta, Amsterdam, Berlin, Portugal, -  vi havde mange destinationer oppe at vende, men for at gøre en lang historie kort så




har vi besluttet os for at tage til Irland på road trip med et par dage hist og pist bl.a. Galway, Killarney, Dublin osv.  Det bliver en skøn blanding af kultur, natur, historie, - lige en rejse efter vores hoved, og et af succeskriterierne er jo at komme hjem med tonsvis af (gode) billeder, men mon ikke det nok skal lykkes når vi rejser i sådan et spændende land?!
Men - nok om vores rejseovervejelser.

I sidste indlæg luftede jeg, at jeg har gjort mig nogle tanker omkring ændringer her på bloggen. I første omgang har jeg besluttet mig for at lave en lille ændring. Fremover vil det være sådan, at der kommer indlæg både på engelsk og  dansk. De indlæg der omhandler noget kreativt; Project Life, SMASH, layouts osv. vil være på engelsk, men derudover vil der ind i mellem komme indlæg om stort og småt, som kun bliver på dansk.

Jeg har hørt fra flere, at det ikke er muligt at skrive kommentarer til mine indlæg, jeg har prøvet at ændre på bloggens indstillinger, så må vi se om det funker. Det er super dejligt at få kommentarer, men det er også dejligt at se på besøgstælleren, at der er nogen der popper ind her og læser med.

I må have en rigtig dejlig weekend derude.

onsdag den 8. april 2015

Project Life 2015 | Week #6

Hi there,

The spread I'm going to show today is from February where it was rather cold here, the lake was frozen and we celebrated Fastelavn here in Denmark.


Week no. 6 was like most other weeks during a year, -  an ordinary week where nothing special happened except from a couple of days off which was really nice.

I have thought about making some changes here on the blog, but I have not quite made a decision yet. Feel free to check up on it over the next couple of weeks.

torsdag den 2. april 2015

Project Life 2015 | Week #5

Happy Easter to all of you,

I hope you are enjoying the days of Easter. I only have one more shift before it is my turn to get some days off which I'm looking so much forward to.

Since my last update a lot has happened in our family. The most important thing is that we have a new little granddaughter so I can assure you she is going to appear a lot in the spreads from week no. 12. Today I have my week no. 5 Project Life spread for you. 



Thanks for now.
See you one of the next days of Easter.