søndag den 27. marts 2016

Project Life 2016 | Uge 7 og 8

Uha, bloggen er vist lidt forsømt, - jeg har igen været inde i en heftig periode rent arbejdsmæssigt, og Claus og Maja har været hjemme fra København. Ja, København - så længe det varer, for de flytter til det jyske igen, Claus har fået arbejde på Mors, i skrivende stund ved vi dog ikke om de kommer til at bo på Mors eller i Thisted, men det hører vi nok nærmere om på et tidspunkt. - Så det ene med det andet har gjort, at der ikke har været tid til at blogge.

Jeg har dog fundet tid til at være lidt kreativ ind i mellem, jeg er up to date med Project life og har også fået lavet et enkelt laylout, så lidt er der da sket på scrapfronten. I dag er jeg nået til at blogge  PL uge 7 og 8.

Uge 7

Materialerne til uge 7 er en blanding af PL-kort fra den gamle Jade edition serie fra Becky Higgins, rester, bogstavstickers og pynt fra Freckled Fawn.

Uge 8

Til spreaded for uge 8 har jeg kun brugt materialer fra et Little Girl kit, en ældre serie fra Echo Park samt bogstavstickers fra gemmerne.

Jeg har arbejdet de første dage her i Påsken, så nu har jeg nogle erstatningsfridage og jeg har fri den næste uges tid, - uh....det glæder jeg mig til.

I ønskes en fortsat God Påske.


søndag den 6. marts 2016

Layout | Mallorca #3

Lige nu nyder jeg tanken om, at vi har vinterferie i denne uge, og vi absolut ikke har nogen som helst planer, det er bare skønt. Vi tager en dag af gangen og ser hvordan vejret er, og hvad vi har lyst til. I dag er det så tid for den første blogpost her i marts. 

Maja, Claus og jeg på vej hjem.

Som det kan ses er billedet fra Alcudia. Inden vi tog til Alcudia første gang, havde jeg læst på nettet, at der fandtes en sti fra Port d'Alcudia til Alcudia Old Town, hvor man stort set undgik at komme i kontakt med trafikken. Det lykkedes os ret hurtigt at finde stien, som blev "vores" sti, - i hvert fald når det var lyst, når vi skulle til/fra hyggelige Old Town. Man kan færdes helt, helt trygt rundt i Alcudia, men der er ikke lys ved stien, så når man er natteblind som jeg, er det altså rarest at gå ad den ordinære vej hjem sidst på aftenen.

Lidt af hvert, bla. fra Freckled Fawn

Her ses så lige et par closeups af nogle af detaljerne.

Igen lidt af hvert, bla. fra October Afternoon og Freckled Fawn

Papiret der er brugt til dette layout, er fra Jet Set kittet fra WeR Memory Keepers, købt hos Scrapbook Fun, og ellers som sædvanlig ting fra gemmerne.

Det var alt for nu, så må vi se hvad dagen ellers kommer til at byde på, fortsat god søndag.