fredag den 14. marts 2014

Joy | Glæde

Hej med jer, så er jeg tilbage med et layout med Nicoline. Nogen af jer har måske set billedet på FB, men jeg synes bestemt det søde foto af hende fortjener at blive scrappet, så hun kan få det i sit album. Jeg har bestemt mig for at hendes 2014 album skal være i A4 format, da de 30 x 30 albums hun har indtil nu, er alt for tunge og uhandy for hende at sidde og kigge i. Det er lidt underligt at gå tilbage til A4 formatet, både fordi det allerførste layout jeg lavede tilbage i 2005 var A4, men egentlig synes jeg også det lidt er en udfordring at lave et layout jeg er tilfreds med, med mindre plads til min rådighed. Hyggeligt er det i hvert fald, så jeg fortsætter med det lille format til hendes album.

Hi everyone, I'm back with a layout for Nicolines album. Some of you may have seen the photo on FB and I think this cute photo of her deserves a page in her 2014 album. I decided to make her 2014 album in the A4 format as an 12x12 album is much too heavy and big for a little girl to look in. 


Jeg har brugt hvidt karton som baggrund og en rest sort som kontrast. Mønsterpapiret er fra Echo Parks So Happy Together serie. Doilyen, pailetterne, "joy" og woodveneers er fra diverse PL kits jeg har fra Citrus Twist. "Glæde" er lavet på computeren og klippet ud. Og så har jeg jo (selvfølgelig) brugt washitape til de sorte striber for oven og for neden. 

I used white cardstock as the base and a stipe of black cardstock. The papers are from the So Happy Together line from Echo Park. The doily, sequins, "joy", and woodveneers are from a PL kit from Citrus Twist. The word "Glæde" is made on the computer and handcut. Finally I used a couple of washitape stripes.


De små sorte prikker rundt omkring er rester fra den punchede kant.

The little black dots are leftovers from the punched out edge.

Jeg deltager med layoutet i marts udfordringen ovre på Scrap The Girls.

I am participating in the March challenge over at Scrap The Girls.

Vi er jo nogen der skal arbejde i weekenden, men rigtig god weekend til jer, der har fri.

I wish you a wonderful weekend.

/Kirsten

7 kommentarer:

 1. Så hamrende flot Kirsten, og sejt at bruge "affaldet" til pynt. Og totalt skønt billede, det MÅTTE scrappes !
  Jeg nyder min ferieuge, tror faktisk jeg vil prøve at scrappe :-)

  SvarSlet
 2. This is so cute, that photo is adorable.. thanks for joining in at Scrap the Girls too!

  SvarSlet
 3. Great layout! thanks for joining in at STG cheers!

  SvarSlet
 4. Lovely page! Thanks for joining us at STG.

  SvarSlet
 5. Lovely page Kirsten! Thanks for playing along at STG :)

  SvarSlet
 6. Glad you joined in at STG! Love the colours!

  SvarSlet