torsdag den 14. maj 2015

Throwback Thursday | Torsdagstilbageblik

Vores genbo har lige investeret i en KÆMPE "fætter" af en ny campingvogn, og den ER virkelig stor! Mens vi sad og drak morgenkaffe kunne vi  se, hvordan familien baksede for at få vognen hægtet på krogen, så de kunne komme af sted på Kr. Himmelfartsferie.  

Hele det scenarie fik os til at tænke tilbage på januar måned i 2006, hvor vi indledte jagten på en god, brugt campingvogn, og på hvordan vi i starten baksede rundt når vi skulle afsted, for ikke at tale om, da vi skulle stille op de første gange. Det kan godt give sved på panden, men er vældig god underholdning for andre. 

Jeg har altid lidt af udlængsel og elsker at rejse, heldigvis er det noget B. er helt med på. I og med vi valgte at få Cæsar, og også valgte at han ikke skulle passes i en hundepension, mens vi tog ud på opleveren,  begyndte udlængslen for alvor at gnave. Vi besluttede os for at kigge efter en campingvogn, der ikke var "finere" end at vi kunne have en stor, (til tider) våd hund i den, så vi kunne have ham med ud at rejse. Det skulle vise sig at være en rigtig god løsning for os.

Valget faldt på denne ældre Adria:



Sådan så den ud fra starten. Vi shinede den op indvendig så den blev lidt pænere

Toilet var et must

Alt blev grundigt undersøgt før vi købte den


Vi startede med nogle små ture i Danmark for at prøve af, om campinglivet var noget vi alle 3 kunne leve med, og vi ELSKEDE det. Lange ture til Frankrig m.v. klarede Cæsar med bravour, men mon ikke der dukker  torsdagstilbageblik op fra en campingferie eller to op senere? - Jeg vil næsten tro det. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar