torsdag den 18. februar 2016

Project Life 2016 | Week #5 and #6

Selvom der ligger endnu et halvfærdigt rejse-layout på scrapbordet, står det lidt sløjt til med layouts'ne for tiden, så det jeg har at vise i dag, er de sidste 2 ugers PL. Som de andre år kommer der ikke noget af det mest private, eller af personer der ikke ønsker at figurere på nettet, her på bloggen, til det bruger jeg indstikslommer.

Uge 5

Med udgangspunkt i Nicolines lyseblå fastelavnsdress valgte jeg, at spreaded skulle være i lyseblåt og lysebrunt. Jeg fandt et stykke DANSK mønsterpapir fra IPIS Design i gemmerne (gad egentlig vide om Inger stadig designer nye kollektioner??), som er brugt som baggrund for hele spreaded.Til spreaded for uge 6 er der udelukkende brugt rester. Det eneste jeg ved er, at det rødprikkede papir er fra DaisyD, - et amerikansk firma, der lukkede for en del år siden.

Det er dejligt at få brugt nogle af alle de gamle ting, men helt ærlig så tror jeg, jeg kan lave PL udelukkende med gamle ting de næste 10 år, alene med det jeg har i forvejen. Det er faktisk lidt "skræmmende" at tænke på, - og så synes jeg faktisk ikke en gang mit lager er særlig stort... HA-HA.

Jeg håber I nyder vinterferien, hvis I altså har fri. Her er det en helt almindelig arbejdsuge og vinterferien må vente lidt endnu. Det er så dejligt at have ferie til gode.

Fortsat god vinterferie.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar