fredag den 10. april 2015

At rejse er at leve.....

Vi er utrolig taknemmelige for at vi fik lov til at have vores dejlige hund i 14 år. Han var en helt fantastisk hund, men han var også en hund, der havde nogle særlige  behov, som jeg ikke skal trætte jer med her (venligst ingen "fine" kommentarer om, at hunden ligner dens ejer osv., vel?! he-he). De særlige behov gjorde, at  det var svært at få nogen til at passe ham, og vi vidste at det hverken ville fungere for ham eller os at lade ham komme i en hundepension, mens vi tog på opleveren ude i verden. Alt sammen  gjorde, at vi enten tog ham med på ferier i campingvognen, hvilket vi alle 3 nød, eller blev hjemme, men guderne skal vide, at vi ikke ville have været udfordringerne med ham foruden.

Sidste sommer måtte vi sige farvel til ham, det var dælme godt nok hårdt, men også okay, for hans tid var kommet (højt elsket og savnet mega meget - så er det sagt...).

Nu står vi så her og har frihed til at rejse og gøre hvad vi har lyst til og så er det, at der opstår noget af et luksusproblem, for kunsten er nu at beslutte sig for, hvor næste rejse skal gå hen - ønskelisten er nemlig lang. 

Først vævede vi meget frem og tilbage i om vi overhovedet skulle tage på sommerferie i år, for vi har jo allerede planlagt én ferie til dejlige Mallorca senere på året, et gensyn som vi glæder os sindssygt meget til. Vi endte med at beslutte,  at vi SELVFØLGELIG skal af sted.

Så vævede vi meget frem og tilbage i, hvor vi skal hen; Rhodos, Kreta, Amsterdam, Berlin, Portugal, -  vi havde mange destinationer oppe at vende, men for at gøre en lang historie kort så
har vi besluttet os for at tage til Irland på road trip med et par dage hist og pist bl.a. Galway, Killarney, Dublin osv.  Det bliver en skøn blanding af kultur, natur, historie, - lige en rejse efter vores hoved, og et af succeskriterierne er jo at komme hjem med tonsvis af (gode) billeder, men mon ikke det nok skal lykkes når vi rejser i sådan et spændende land?!
Men - nok om vores rejseovervejelser.

I sidste indlæg luftede jeg, at jeg har gjort mig nogle tanker omkring ændringer her på bloggen. I første omgang har jeg besluttet mig for at lave en lille ændring. Fremover vil det være sådan, at der kommer indlæg både på engelsk og  dansk. De indlæg der omhandler noget kreativt; Project Life, SMASH, layouts osv. vil være på engelsk, men derudover vil der ind i mellem komme indlæg om stort og småt, som kun bliver på dansk.

Jeg har hørt fra flere, at det ikke er muligt at skrive kommentarer til mine indlæg, jeg har prøvet at ændre på bloggens indstillinger, så må vi se om det funker. Det er super dejligt at få kommentarer, men det er også dejligt at se på besøgstælleren, at der er nogen der popper ind her og læser med.

I må have en rigtig dejlig weekend derude.

1 kommentar:

  1. Funker det mon... ?
    Synes det er så fedt I tager til Irland, rigtig god idé, det er jo ikke en hjørne man så'n lige besøger !
    Men skriver lige et andet sted, har jo ferie, så der er bedre tid :-)

    SvarSlet