torsdag den 30. april 2015

Throwback Thursday | Torsdagstilbageblik

Når jeg surfer rundt på Facebook og Instagram  falder jeg nogle gange over begrebet  #Throwback Thursday, hvor man poster billeder (egentlig er meningen, at det skal være billeder af én selv, men det vælger jeg at se bort fra her på bloggen) fra noget, der er sket tidligere, det kan være noget der er sket for flere år siden eller bare for nogle dage siden, - det er helt op til en selv. Jeg kom til at tænke på, at det egentlig er en god måde at hive nogle gode minder frem på, så jeg har bestemt mig for at lægge Throwback Thursday poster her på bloggen, - ikke hver torsdag, men en gang i mellem. 

Vi har lige haft besøg af min søn, Claus, og hans kæreste, Maja, i nogle dage. Snakken går jo om løst og fast, når man bor i hver sin ende af landet, og ikke lige ser hinanden hver dag. Før i tiden snakkede vi meget om musik, når vi var sammen - både Claus og jeg har altid været glade for at lytte til musik og har begge en ret varieret musiksmag. For år tilbage spillede Claus i nogle forskellige bands  både i Esbjerg og i Aarhus.  

I går sad jeg så og kiggede på nogle ældre billeder, blandt andet af Claus og min mor. Vi mistede vores dejlige mormor tilbage i 2000, og Claus havde et helt specielt forhold til hende. Den skole han gik på, ligger 2 minutters gang fra, hvor hun boede, så han kiggede ind til hende næsten hver dag på vej hjem fra skole.

De gamle billeder gav mig et flashback til en episode, som fandt sted mens Claus læste i Aarhus. Nu ved jeg, at der er nogen der læser med her på bloggen, der har hørt historien før, men nu er det jo et torsdagstilbageblik, så den kommer lige igen.

Under et af vores besøg hos ham sagde han, at der lige var noget vi skulle høre. Han gik ind på sin computer og fandt et nummer, som hans band havde indspillet. Det var en dejlig rock-ballade. Da nummeret var næsten færdigt fortalte han, at det var ham selv der havde skrevet både teksten og musikken, og at det var en sang til hans mormor.

Det er en dejlig tekst, synes jeg.

Egentlig er det sådan et lidt bittersweet flashback, - for jeg blev naturligvis dybt rørt, stolt og glad over, at han skrev en sang til sin mormor, min mor, og har kun gode minder fra episoden, men det er også et flashback til et savnet, dejligt menneske, som ikke er mere.

- Og så måtte den "dumme dreng" jo have en ekstra kæmpe krammer :-)

God Bededaqgsferie.

Vi ses en anden dag.


1 kommentar:

  1. Nååhrr, piv, det er da så smukt, faktisk fantastisk sådan en gut kan skrive sådan til sin mormor, og at han ville vise det til nogen, flot !!!

    SvarSlet