onsdag den 22. april 2015

Må jeg præsentere.....

I dag vil jeg gerne præsentere vores nyeste familiemedlem for jer. Netop i dag, for præcis en måned siden, den 22.03.2015, blev vi morforældre til endnu en fantastisk lille pige. Hun blev født om morgenen på en herlig solskinsdag, så det må da siges at være en god start på livet.

Nicoline blev afleveret hos os, da fødslen var lige op over, og vi gik naturligvis over for at hilse på lillepigen om eftermiddagen.

Vores 3 dejlige piger

Her er så det lille vidunder, bare 6 timer gammel, sammen med sin stolte mor og glade storesøster, Nicoline, som i øvrigt på det bestemteste mener, at lillesøster skal hedde Johan!!!  :-D

Nicoline mente, at lillepigen frøs, så hun gav hende en af sygehuset strikkede huer på :-)

Vi havde slet ikke regnet med at blive bedsteforældre (UHA.. jeg synes det lyder så gammelt :-D ), og så er det ekstra stort at få barnebarn nummer 2, det er vi meget taknemmelige for.

Det er ikke så meget vi har set til lillepigen endnu, når vi har været sammen med den lille familie er det nemlig altid faldet sammen med hendes sovetid, så jeg må indrømme, at det klør lidt i fingrene for at få hende i hænderne, men pyt.....vores tid skal nok komme.


1 kommentar:

  1. Skønne billeder af alle dine piger, og det ser ud som B og Lillepigen allerede har fået kig på hinanden :-) Det var da godt fundet på med navnet, det kunne jo blive til Johanne :-D
    Og nu er der jo et nyt emne til scrap, ho-ho, vi bliver aldrig færdige, heldigvis !

    SvarSlet